F1 hírek

Harmadikként végzett Lewis Hamilton a Forma-1-es Brit Nagydíjon a Mercedes. Max Verstappen vette át a vezetést Silverstone-ban.


Williams Racing On Twitter Carro De Formula 1 Foto Twitter Temporadas

Úgy hogy tisztán csináltad mint egy Smooth operator utalt Sainz egyik becenevére.

. Nepo 710 megerősítette vezető pozícióját immár másfél ponttal ellépett az üldöző triótól. Drámai első kör újabb Ferrari-baki és Schumacher első pontjai. 6 hours agoHazai F1-es dobogója után Lewis Hamilton odaszúrt egy kicsit Max Verstappennek.

Ezt látta Gasly Bottas a közönség és a helikopter Csou. F1 hírek M4 Sport. Sainz szerint nagyon szoros időmérő várható ma Silverstone-ban Norris.

Csalódottan nyilatkozott a Forma-1-es Brit Nagydíj után Charles Leclerc ugyanis még a. Nagyon fontos négy verseny jön. Your go-to source for the latest F1 news video highlights GP results live timing in-depth analysis and expert commentary.

A részletes eredményeket ITT találod. Lando Norris Dubajban vakációzik új barátnőjével Luisinha Oliveirával. Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a Forma-1-es Brit.

Ha a kezdetekkor 2019-ben láttam volna őket nagyobb. Folyamatossan frissülő Forma1 hírek f1 hírek világbajnokság. Vizes vb 2022 úszás Forma1.

Ezt látta Gasly Bottas a közönség és a helikopter Csou. A bokszutca nyitás előtt már szemerkélt az első. Túl a tizedik fordulón az orosz sakkfenomén.

Így forgott meg Max Verstappen a kaotikus brit kvalifikáción videó. A friss hírek szerint Nelson Piquet-t kitiltották az F1-es paddockból. Ez a modell Norris új barátnője.

Kedvelt vadászterületén vetne véget a. Íme a 2022-es F1-es Brit Nagydíj rajtrácsa Sainz először pole-ban Verstappen és Leclerc egymás mellett. Bottas nyerte az eső mosta szabadedzést.

F1 hírek M4 Sport. Hiszek a bajnoki sikerben. Drámai első kör újabb Ferrari-baki és Schumacher első pontjai.

2 days agoRiccardo Adaminak volt válasza. Ezt hogy csináltam Sainz elmagyarázta miért nem számolt a pole-lal A Mercedes Bakuban bajba kerülhetett volna a pattogása miatt Gumimelegítő piruett. Vezess Tegnap 1953 Forma1.

Az első szabadedzés magyar idő szerint 1400 órakor kezdődött. Enter the world of Formula 1. Forma-1 Brit Nagydíj Hírek.

F1 hírek Monday July 4 2022 Edit. F1 hírek háttér technikai információk és tudósítások a Formula-1 csapatairól és pilótáiról. Sainz hitetlenkedő nevetése mindent elárult a.

1 day agoVizes világbajnokság. Ahogy 2 órára váltott a lámpa egyre erőteljesebben kezdett esni az eső. 2 days agoRiccardo Adaminak volt válasza.

Főnöke el sem hitte. A Mercedes Bakuban bajba kerülhetett volna a pattogása miatt. A ferraris pilóta szemlátomást mérges volt a futamot követően s ezt Mattia Binotto csapatvezető is elismerte hozzátéve hogy Leclerc-rel együtt a teljes csapat egyaránt dühös.

EUR 39996 Ft USD 38361 Ft GBP 46396 Ft BUX 39 331 Ft OTP 8 390 Ft MOL 2 912. Dont miss a Formula 1 moment with the latest news. Vettel szerint az F1 jobbá tehetné a világot A német szerint a Formula-1-nek nem kellene teljesen elektromossá válnia.

A címvédő viszont nem aggódik a lassú silverstone-i kezdés miatt szerinte nem szembesült komoly. F1 hírek háttér technikai információk és tudósítások a Formula-1 csapatairól és pilótáiról. A Mercedes két autója gurult elsőként a pályára.

Talán mi jobban feltekertük a motort Vettel pénteki gondjai vasárnap visszaüthetnek Russell. Csou rajtbalesete a Brit Nagydíjról. Elrontották Leclerc futamát válaszokat keres.


Maradhat Es Erosithet Az F1 Ben A Renault Efpluszegy Carros Veiculos Auto


2014 Test In Abu Dhabi With Marcus Ericsson Sauber F1 Team Also Follow Our Our Board News From The Race Track F1 Sauberf1t Race Track Racing F1 Racing


Pin On Formule 1


Pete Gill On Twitter Formula 1 Car Force India Formula 1


Pin On Schumacher El Patron


Whatever You Do This Weekend Do It With That F1 Smile Fridayfeeling Vladimirrys Redbullracing Danie Max Verstappen Daniel Ricciardo Formula One


Gp Live Hu Igy Nezhet Ki Az Uj Amerikai F1 Es Csapat Festese Nagyon Utos Lenne Formula 1 Haas F1 Team Concept Cars


Pin On Ferarri


Pin On F1 Model Cars


Renault Yanking Support From Formula Renault 3 5 Series Renault Supportive Formula


Micheal Schumacher Benetton Renault B195 F1 1995 British Gp Silverstone Benetton Formula Racing Formula 1 Car


Red Rc Rc Car News Roche Rapide F1 Evo 1 10th Formula Car Kit Rc Cars Car Kit Cars


I Pinimg Com Originals 7a 86 E0 7a86e03043d511156e


Pin By Levi On O P E N W H E E L Racing Formula 1 Open Wheel Racing


Repost Sochiautodrom F1 Formula1 Formulaone Cantw08 F12017 Please Welcome Mercedes W08 According To Both Racers The Mercedes Gp Mercedes Mercedes Amg


Pin On F1


Mclaren Mclarenf1 Twitter Mclaren Maclaren Cars Formula 1


Five Bold Predictions For The 2020 F1 Season Formula 1 F1 Season Formula 1 What Is Set


Gp Live Hu Forma 1 Es Nem Csak Forma 1 Stock Car Formula Um Automobilismo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel